Ο Πήγασος στη «Γιορτή των Νερών»

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας ημερίδα ακαδημιών και προαγωνιστικών τμημάτων με την ονομασία «Γιορτή των Νερών». Ο Πήγασος συμμετείχε με 16 αθλητές των ακαδημιών και του προαγωνιστικού τμήματος. Πρέπει να τονισθεί ότι οι μικροί αθλητές ακαδημιών έλαβαν για πρώτη φορά μέρος σε αγωνίσματα σε 25άρα πισίνα. Η ημερίδα αποτέλεσε γιορτή για την κολύμβηση καθώς με το πέρας των αγωνισμάτων  τερματίσθηκε μία επιτυχημένη σεζόν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Έδεσσας και δόθηκε η ευκαιρία στους αθλητές να δείξουν τις δυνατότητές τους ενόψει της νέας σεζόν.

 

Οι εντυπώσεις που άφησαν οι «μικροί» του Πήγασου ήταν κάτι παραπάνω από καλές αποδεικνύοντας τη σκληρή και επίπονη δουλειά που γίνεται σε προπονητικό επίπεδο. Μετά το πέρας των αγωνισμάτων απονεμήθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα. Οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν : Γιαννιώτης Χρήστος, Πασίδου Ευρώπη, Ρογγότη Τόνια, Λαμπρούση Ζωή, Ιορδάνου Λαμπρινή, Εμμανουηλίδου Σοφία, Θεμέλη Νεφέλη, Πλιάκας Ιωάννης, Παπαναστάσης Αντώνης, Τσιγγενόπουλος Θανάσης, Μαγγανάρης Θανάσης, Θωίδης Κωνσταντίνος, Γεωργίου Δημήτρης, Γκίνη Άρτεμις, Μπαϊρακτάρη Φρόσω, Λιάπη Αργυρώ.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media