Με μετάλλια και διακρίσεις άρχισαν τη χρονιά οι μικροί του Πήγασου

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η πρώτη εμφάνιση της προαγωνιστκής ομάδας του Πήγασου, στους αγώνες «Αλεξάνδρεια junior», στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Τα 5 δελφίνια του Πήγασου με τις ουσιαστικές οδηγίες του προπονητή τους αλλά και την παρότρυνση των γονέων τους από την κερκίδα κατάφεραν να κατακτήσουν αρκετές διακρίσεις αλλά και εμπειρίες.

Μετά τον τέλος των αγώνων ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Αμπατζίδης δήλωσε: ”Πολύ καλό ξεκίνημα αγωνιστικής περιόδου για τα μικρά παιδιά της ομάδας μας. Κατάφεραν να πετύχουν ατομικά ρεκόρ και συγχρόνως επιδόσεις που τα κατατάσσουν στις καλύτερες θέσεις πανελλαδικά. Με προσπάθεια, υπομονή και επιμονή συνεχίζουμε…”

Στους αγώνες συμμετείχαν: Γιαννιώτης Νικόλαος, Ζέζιου Κωνσταντίνα, Πασίδου Δέσποινα, Ρογγότη Τόνια και Μπαϊρακτάρη Ευφροσύνη.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media