Πολύ καλή η εμφάνιση τριαθλητών του SwimmingClub, στο IROMAN 70,3 Dubai

Πολύ καλή η εμφάνιση των Ελλήνων τριαθλητών στο Ντουμπάι, σε ένα εξαιρετικά δύσκολο και υψηλών απαιτήσεων αγώνα τριάθλου. Για τους αθλητές του SwimmingClub.gr ήταν μια μεγάλη πρόκληση ο πολύ δυνατός αγώνα HalfIronMan, ο αγώνας IRONMAN 70,3 Dubai. Στάθηκαν με αξιώσεις, με τους Αθανάσιο Δημάκη, Αλέξανδρο Σακελλαρίου,  Σωτήρη Δέδε και Σταύρος Παναγόπουλος να τερματίζουν μέσα στους 40 πρώτους στις κατηγορίες τους, όπου η συμμετοχή κινήθηκε κοντά στους 330 αθλητές!!! από όλο τον κόσμο.

Προβλήματα με τις καιρικές συνθήκες αλλά και μικροτραυματισμοί έφεραν πιο πίσω τους Κωνσταντίνο Μυρικλή και Γιώργο Τουρκαμπή , ενώ εγκατέλειψε ο Χριστόφορος Δημάκης.

Οι τελικές θέσεις, οι συμμετοχές και οι χρόνοι των επτά αθλητών του SwimmingClub.gr στο Ντουμπάι:

• 26ος στους 326 ο Αθανάσιος Δημάκης με 4:33:33 στην κατηγορία Μ 35-39 ετών
• 26ος στους 230 ο Αλέξανδρος Σακελλαρίου με 4:35:13 στην κατηγορία Μ 30-34 ετών
• 21ος στους 248 ο Σωτήρης Δέδες με 4:40:39 στην κατηγορία Μ 40-44 ετών
• 38ος στους 248 ο Σταύρος Παναγόπουλος με 4:50:57 στην κατηγορία Μ 40-44 ετών
• 193ος στους 243 ο Κωνσταντίνος Μυρικλής με 6:18:13 στην κατηγορία Μ 40-44 ετών
• 232ος στους 248 ο Γιώργος Τουρκαμπής με 7:12:45 στην κατηγορία Μ 40-44 ετών
• Εγκατέλειψε ο Χριστόφορος Δημάκης εξαιτίας των δύσκολων καιρικών συνθηκών

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας ο οποίος στο πρόγραμμα των περισσοτέρων αθλητών μπήκε πολύ ξαφνικά στον ετήσιο προγραμματισμό τους. Ανταποκρίθηκαν όμως κατά τον καλύτερο τρόπο στην επιβαρυμένη προπόνηση και το πάλεψαν μέχρι και την ημέρα του αγώνα».

Ο Νίκος Σημαντήρας συνέχισε μιλώντας για τους αθλητές της SwimmingClub.gr στο IRONMAN 70,3 Dubai: «Οι αθλητές μας είχαν να αντιμετωπίσουν και την υψηλή θερμοκρασία και τον πολύ δυνατό αέρα. Όλοι τους όμως έκαναν καλή διαχείριση των δυνάμεων τους και έδωσαν το 110% του εαυτού τους. Μερικά λάθη σημειώθηκαν στο κομμάτι της τροφοδοσίας, τα οποία τα είδαμε και θα προσπαθήσουμε να μην επαναληφθούν. Απο Δευτέρα ξεκινάμε την προετοιμασία για τους επόμενους στόχους της σεζόν»

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media