Απονομή διπλωμάτων κολύμβησης

Με την ευκαιρία της λήξης του Α’ τριμήνου διοργανώθηκε από την Δ.Δ.Ε (ΟΦΑ Ημαθίας) τελετή απονομής αναμνηστικών διπλωμάτων, για το αντικείμενο της κολύμβησης, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας. Στην αρχή πήρε το  λόγο ο Συντονιστής κολύμβησης Ημαθίας κ.Ασημάκης Δημόπουλος , ο οποίος έκανε ένα μικρό απολογισμό του  μαθήματος κολύμβησης στα παιδιά της Γ’ Δημοτικού, στην περιοχή της Νάουσας.

Μετά έδωσε το λόγο στον Αντιδήμαρχο κ.Στέλιο Δάγγα, ο οποίος τόνισε ότι ο Δήμος Νάουσας θα  είναι πάντα συμπαραστάτης και  αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες, ενώ κλείνοντας η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ.Μαυρίδου Αναστασία εξήρε την πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας για την καθιέρωση του μαθήματος της κολύμβησης στο Δημοτικό Σχολείο. Στη συνέχεια έγινε η απονομή των αναμνηστικών Διπλωμάτων στους μικρούς μαθητές/τριες του 3ου Δ.Σ. Νάουσας(Γαλάκεια) και του 5ου Δ.Σ Νάουσας.Ανάλογες απονομές θα γίνουν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στα μαθήματα κολύμβησης.

Στη συνέχεια η Διευθύντρια Εκπαίδευσης κ.Μαυρίδου συνοδευόμενη από τον αντιδήμαρχο κ.Δάγγα Στέλιο και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κ.Δημητριάδου Ελένη επισκέφθηκε στο κτίριο Τουρπάλη την Έκθεση Βιβλίου που διοργανώνει το 1ο ΓΕΛ Νάουσας. Εκεί την υποδέχθηκαν η Διευθύντρια του 1ο ΓΕΛ κ.Κουφοπάνου Ρούλα και η Διευθύντρια του 1ο  Γυμνασίου κ.Ζερβάκη Μαρία. Αφού περιηγήθηκε και ξεναγήθηκε στους χώρους της έκθεσης, δήλωσε ενθουσιασμένη και τόνισε ότι τόσο η ίδια όσο και η Δ.Δ.Ε Ημαθίας θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες. Τέλος ευχήθηκε σε όλους τους παριστάμενους καθηγητές και μαθητές καλές Γιορτές με Υγεία!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media