Έναρξη μαθημάτων κολύμβησης για παιδιά της Γ’ δημοτικού

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού ξεκίνησαν την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 τα μαθήματα κολύμβησης για παιδιά της Γ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με την ευθύνη της Ο.Φ.Α της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας υπό την παιδαγωγική καθοδήγηση του Σχ. Συμβούλου Φυσικής Αγωγής κ. Μπουζιώτα Κωνσταντίνου και σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Τα κολυμβητήρια που πραγματοποιούνται τα μαθήματα είναι τα κολυμβητήρια Ναυτίλος και Πήγασος AQUA CENTER στη Βέροια και το Δημοτικό κολυμβητήριο στη Νάουσα . Στο Α’ τρίμηνο θα συμμετέχουν στο μάθημα 22 σχολεία με 600 παιδιά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μια σειρά από παράγοντες που συντέλεσαν να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

1. Τον Δήμαρχο Νάουσας κ. Κουτσογιάννη Νικόλαο και τον Αντιδήμαρχο κ. Δάγγα Στυλιανό για την παραχώρηση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.
2. Τον ιδιοκτήτη του κολυμβητηρίου Ναυτίλος κ. Κώστα Θώμογλου και τον υπεύθυνο του κολυμβητηρίου Πήγασος AQUA CENTER για τη ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση των κολυμβητηρίων τους για την διεξαγωγή του μαθήματος.
3. Τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη Κωνσταντίνο και την κ. Καρατζιούλα Νίκη για την σημαντική βοήθειά τους στο θέμα των μετακινήσεων.
4. Τον Διευθυντή Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας     κ. Μιχαλιά Γεώργιο για την άριστη συνεργασία για τις μετακινήσεις.
5. Τέλος όλους τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την αμέριστη βοήθεια που μας προσέφεραν.

Για 2η χρονιά τα δημοτικά σχολεία στο ΠΗΓΑΣΟΣ Aqua Center.

Για άλλη μία χρονιά το κολυμβητήριο ΠΗΓΑΣΟΣ Aqua center, διαθέτει δωρεάν τους χώρους του, για  το πρόγραμμα εκμάθησης, που πραγματοποιείται για την Γ’ τάξη των δημοτικών σχολείων.  Η αρχή έγινε σήμερα με το 2Ο και το 4Ο δημοτικό σχολείο Βέροιας. Ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους μαθητές και άλλων δημοτικών σχολείων της περιοχής.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media