Νέο πανελλήνιο ρεκόρ παίδων από τον Σάββα Θώμογλου

Το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των παίδων στα 200μ. πρόσθιο κατέρριψε ο Σάββας Θώμογλου. Ο Βεροιώτης κολυμβητής του Άρη με το 2:17.68 δεν κατέκτησε μόνο το χρυσό μετάλλιο στους Μακεδονικούς αγώνες, αλλά βελτίωσε και το 2:17.84 το οποίο είχε κάνει στα Αρήστεια λίγες μέρες πριν στις 7 Μαΐου. Ο Σάββας Θώμογλου έχει πλέον στην κατοχή του τρία ρεκόρ στα 200μ. πρόσθιο σε τρεις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Το παμπαίδων Β με 2:29.90, το παμπαίδων Α με 2:23.20 και το παίδων με 2:17.68.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βορείου Ελλάδος, Βαγγέλης Βούλτσος στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας  για το ρεκόρ του Σάββα Θώμογλου, υπογράμμισε: «Πρόκειται για έναν αξιόλογο και πολύ ελπιδοφόρο κολυμβητή. Έχει τα περιθώρια να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και να σημειώσει νέα ρεκόρ στο μέλλον».  Στη συνέχεια για τη διοργάνωση των αγώνων, τόνισε: «Οι αγώνες ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν στο «Ποσειδώνιο», λόγω όμως του ότι δεν ήταν έτοιμο αναγκαστήκαμε να γίνουν στο ανοιχτό κολυμβητήριο. Παρόλο τις κακές καιρικές συνθήκες και την βροχή που έπεφτε κατά διαστήματα, τα παιδιά θεωρώ πως ανταποκρίθηκαν και είδαμε αξιόλογους χρόνους».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media