Σε ετοιμότητα τα προαγωνιστικά δελφίνια του Πήγασου

Το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας, η σημαντικότερη διοργάνωση του χειμώνα για την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία. Σε αυτήν έλαβαν μέρος 500 αθλητές και αθλήτριες 11 και 12 ετών από όλους τους συλλόγους της Θεσσαλονίκη και της ευρύτερης περιφέρειας από τα Γρεβενά ως τις Σέρρες. Ο Πήγασος Ημαθίας συμμετείχε με 7 αθλητές και αθλήτριες. Η ετοιμότητα που έδειξαν τα δελφίνια του Πήγασου ήταν εκπληκτική, αφού στις συνολικά 18 προσπάθειές τους, οι 13 τερμάτισαν μέσα σε οκτάδες και οι 9 κατέλαβαν από 1η ως 3η θέση, με συνολική συγκομιδή 4 πρώτες θέσεις, 1 δεύτερη θέση και 4 τρίτες θέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους συγκεκριμένους αγώνες οι περισσότεροι αθλητές του Πήγασου δεν αγωνίστηκαν στα αγωνίσματα που αγωνίζονται συνήθως, και ήταν μια ευκαιρία να δοκιμάσουν και άλλα στυλ κολύμβησης. Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος φροντίζει ώστε να μην δίνονται μετάλλια στους αθλητές που διακρίνονται στους συγκεκριμένους αγώνες.

Η φιλοσοφία και οι αρχές της ομάδας δίνουν καρπούς, εντός και εκτός πισίνας. Βασικός στόχος το χτίσιμο σωστών χαρακτήρων και πραγματικών αθλητών. Ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Αμπατζίδης φροντίζει για τα παραπάνω. Ακούραστοι συμπαραστάτες του, οι γονείς και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Ο Θερινός κύκλος ξεκινάει με τα Πετρίδεια που θα διοργανώσει ο Α.Σ. Άρης στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας το Σάββατο 1 Απριλίου με την συμμετοχή και των ηλικιών 9 και 10 ετών. Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες:

12 ετών: Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος-Τηλέμαχος, Πασίδης Χαράλαμπος.
11 ετών: Αντωνιάδου Ελένη, Μπαϊρακτάρη Στέλλα, Αναγωνστόπουλος Γιώργος και Παναγιωτίδης Γιώργος.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media