Μαθήματα κολύμβησης για τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Βέροιας

Με τη συνδρομή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δ.Σ Βέροιας, αφού μίσθωσε το λεωφορείο για την μεταφορά των μικρών μαθητών και μαθητριών για το κολυμβητήριο, ξεκίνησαν τα μαθήματα κολύμβησης για παιδιά της Γ’ Δημοτικού. Το πρώτο μάθημα έγινε στο ιδιωτικό κολυμβητήριο «Πήγασος Aqua Center που  παραχωρείται δωρεάν από τους ιδιοκτήτες του, την Τρίτη 14 Μαρτίου.

Ο Συντονιστής Κολύμβησης Ημαθίας κ. Ασημάκης Δημόπουλος οι εκπαιδευτές καθηγητές ΦΑ κ. Κιρμανίδης Χαράλαμπος και κ. Τσίρης Μιχάλης υποδέχθηκαν στο κολυμβητήριο τον κ. Πασχάλη Θεοτοκίδη Αναπληρωτή Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, τον κ. Διονύση Διαμαντόπουλο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας  και την κ. Κατερίνα Παπαγεωργίου που με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό παρακολούθησαν το μάθημα.

Μέσα στις προσεχείς ημέρες η διαδικασία της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών ολοκληρώνεται οπότε θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα σχολεία της Βέροιας που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media