Τα «δελφινάκια» του Πήγασου στην Spring Swim Festival στη Νάουσα.

Την Κυριακή 5 Μαρτίου στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Νάουσας, 20 «δελφινάκια» του Πήγασου υποδέχτηκαν στην Άνοιξη σε μια γιορτή που διοργάνωσε o σύλλογος Naoussa Swim Club. Οι μικροί αθλητές της ομάδας, αφού έδειξαν τις ικανότητές τους σε διάφορα στυλ κολύμβησης, σε ένα κατάμεστο κολυμβητήριο που χειροκροτούσε κάθε προσπάθεια.

Συμμετείχαν οι αθλητές και οι Αθλήτριες: Γιαννακίδου Σωτηρία, Γιαννιώτης Χρήστος, Γκίνη Άρτεμις, Δηνώρη Μαρία, Εδιρνελή Σόνια, Εδιρνελή Δήμητρα, Εδιρνελή Κατερίνα, Θυμιοπούλου Αυγή, Κυργιαλάνης Κυριάκος, Λύτσιου Αργυρώ, Λύτσιου Θεοδώρα, Μπαϊρακτάρη Φρόσω, Πασίδου Ευρώπη, Ρογγότη Τόνια, Σαρρηγιαννίδου Βάλια, Συριανός Γιώργος και Χατζόπουλος Αντώνης

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media