Σημαντικές διακρίσεις στους Χειμερινούς Αγώνες για τον Πήγασο.

Το τριήμερο 17-19 Φεβρουαρίου η κολυμβητική «καρδιά» της Βόρειας Ελλάδας, χτυπούσε στην Καβάλα. Στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης πραγματοποιήθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες κολύμβησης Βορείου Ελλάδος αγωνιστικών κατηγοριών, με την συμμετοχή 680 αθλητών. Ο Πήγασος Ημαθίας συμμετείχε με 10 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι απέσπασαν μεγάλες διακρίσεις, πολλά ατομικά ρεκόρ και σημαντικές εμπειρίες.

Ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Αμπατζίδης, μετά τους αγώνες δήλωσε: «Το τελευταίο διάστημα η προσπάθεια όλων των αθλητών-τριων ήταν πολύ μεγάλη. Για όλη αυτή την σωματική και φυχολογική κούραση ανταμείφθηκαν με τις ατομικές επιδόσεις τους που σε μεγάλο ποσοστό αποτελούν και ατομικά ρεκόρ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας.»

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες.

Κορασίδων: Αντωνιάδου Φανή Στυλιανή (αγωνίζεται με υποσχετική στον Α.Σ. ΑΡΗΣ), Τριγώνη Δέσποινα.
Παίδων: Λαζαρίδης Νικόλαος, Μπόγκοτς Χρήστος, Χατζησάββας Βασίλης.
Παγκορασίδων Α: Μπρούσα Βιβιάννα, Τσανακτσίδου Βασιλική.
Παγκορασίδων Β: Μπόγκοτς Ελένη Μιχαέλα.
Παμπαίδων Α: Αντωνιάδης Θεόδωρος.
Παμπαίδων Β: Τσανακτσίδης Άγγελος.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media