Ο Πήγασος στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή κολύμβησης στην Νάουσα.

Με 27 "δελφινάκια" συμμετείχε ο Πήγασος στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή Κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας, με διοργανωτή το NAOUSSA SWIM CLUB. Η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων από ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα και τα παιδιά, δίνουν τη δυνατότητα σε όλους μας να απολαύσουμε την πρόοδο των μικρών μας αθλητών, αλλά κυρίως την χαρά και το χαμόγελό τους.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς, που κατέκλυσαν την κερκίδα του κολυμβητηρίου, παρακολουθώντας με σεβασμό την προσπάθεια των μικρών αθλητών και χειροκροτώντας κάθε προσπάθεια.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Θανάσης Φιλιμέγκας και Γιώργος Μπογδαμπεϊδης. Στην γιορτή, για τον Πήγασο συμμετείχαν: Γιαννακίδου Σωτηρία, Γκίνη Άρτεμις, Γώγος Θεόκλητος, Δάμτσης Άγγελος, Δηνώρη Μαρία, Ζιώγα Ελένη, Ζιώγα Μαρία, Θυμιοπούλου Αυγή, Κυργιαλάνης Κυριάκος, Λεμπιδάς Δημήτρης Δαυίδ, Λεμπιδάς Ελευθέριος, Μητρούλας Λεωνίδας, Μπαϊρακτάρη Στέλλα, Ορφανίδου Ευαγγελία, Παζαρτσικλή Μαρία, Παπαντωνίου Ίριδα, Παπαντωνίου Νικόλαος, Πασίδου Ευρώπη, Πεντεφούντας Γεώργιος, Ρογγότη Τόνια, Σαράντης Βασίλης, Σιακαβάρας Αστέριος, Σιδηροπούλου Μαρία, Σιδηροπούλου Ελένη, Συριανός Γεώργιος, Τζιβανίδου Εμμανουηλία, Τζιβανίδου Στεφανία.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media