Στις 12 Μαϊου ξεκινάει το "Νοσταλγία" 2019

Ο Αθλητικός Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Βέροιας προσκαλεί όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά «ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2019» που θα διεξαχθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Μακροχωρίου (ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑΣ) και στο «σπίτι του» στο ανοικτό γήπεδο της Εληάς (ΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ).Ημερομηνία έναρξης ορίστηκε η 12η Μαϊου 2019.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων πρέπει να γίνουν μέχρι την Τρίτη 30/4/2019.Το τουρνουά καλαθοσφαίρισης θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω γενικούς όρους:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ομάδες που θα δημιουργηθούν με την απαραίτητη προϋπόθεση να συμμετέχουν σε αυτές αθλητές ηλικίας άνω των 30 ετών (γεννηθέντες πριν το 1989) και στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν δεν συμμετείχαν σε επίσημο αγωνιστικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης.

Επιτρέπεται: α) η συμμετοχή ενός ενεργού καλαθοσφαιριστή (άνω των 35 ετών) σε κάθε ομάδα β) η συμμετοχή σε κάθε ομάδα ενός αθλητή άνω των 25 ετών, ο οποίος δεν έχει συμμετάσχει για τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους σε κανένα ομαδικό άθλημα γ) η συμμετοχή σε κάθε ομάδα ενός μαθητή λυκείου (ενεργού η μη παίκτη καλαθοσφαίρισης)

Οι ενδιαφερόμενες για χορηγία-διαφήμιση επιχειρήσεις καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την 30η Απριλίου.

Συμμετοχή μπορεί να δηλώνεται στους Καραθανάση Δώρη (τηλ: 697 270 8294) και Κούλη Βασίλη (τηλ:694 752 0879).

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media