Χωρίς τελικό το ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ. Το κύπελλο στην ομάδα ΠΑΡΤΑΛΙΑ.

Απρόσμενη εξέλιξη στο ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017 μιας και μετά απο απόφαση της οργανωτικής επιτροπής δεν θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός της Παρασκευή ανάμεσα στις ομάδες ΠΑΡΤΑΛΙΑ - ΦΟΥΦΥΤΟΣ και αυτό λόγο μηδενισμού της ομάδας ΦΟΥΦΟΥΤΟΣη οποία αποφάσισε να μην αγωνιστεί λόγω απουσίας τριών παικτών της Αναλυτικά η απόφασης της οργανωτικής επιτροπής :

Μετά από ομόφωνη απόφαση της οργανωτικής επιτροπής ως συνέπεια την σύσσωμης απόφασης της ομάδας Φουφουτος να μην αγωνιστεί στην Παρασκευή στον τελικό λόγω του ότι θα έλειπαν 3 παίκτες , αποφασίστηκαν τα εξής :
1) Η ομάδα Φουφουτος μηδενίζεται και θα πάρει την Τετάρτη θέση .
2) Ο μικρός τελικός στις 21:15 την Πέμπτη στο γήπεδο της Εληας ανάμεσα στους Oklaχώμα και τους Bad Boys θα κρίνει τις θέσεις νούμερο 2 και νούμερο 3 .
3) Το κύπελλο και η πρώτη θέση θα απονεμηθεί στην ομάδα Παρταλια .
4) Στην θέση του τελικού την Παρασκευή στις 20:00 στην Εληα θα διεξαχθεί ένα παιχνίδι μεταξύ της ομάδας Παρταλια και μιας μεικτής ομάδας με παίκτες από ομάδες που αποκλείστηκαν στην προημιτελική φάση (Ατλας, Μορφές, Texas Losers ) .

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media