Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 14:08

«Σουρωτήρι» το κλειστό «Αρης Γεωργιάδης»

Για μια ακόμη φορά το «πολύπαθο» κλειστό γυμναστήριο «Άρης Γεωργιάδης» στην Εληά απασχολεί την ιστοσελίδα μας. Έτσι σήμερα 8/11 ο εσωτερικός χώρος μετά την πρωινή έντονη βροχόπτωση έμοιαζε με «σουρωτήρι». Αυτή η λέξη ταιριάζει στην εικόνα που αντικρίσαμε και μπορείτε να δείτε και εσείς στις παρακάτω εικόνες.

Από πολλά σημεία του γηπέδου, κυρίως από τα σπασμένα τζάμια το νερό εισέρχεται στο εσωτερικό και καταλήγει στο παρκέ κάτι που το καταστρέφει και το κάνει άκρως επικίνδυνο για όσους αθλούνται εκεί. Εμείς πιστεύουμε ότι η Δημοτική αρχή θα επιμεληθεί άμεσα του θέματος ώστε να λυθεί και στην επόμενη δυνατή νεροποντή να μην υπάρχει πρόβλημα.

Διαβάστηκε 7884 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media