Στην κορυφή και φέτος ο ΕΟΣ Νάουσας

Πραγματοποιήθηκε η βράβευση των κυπελλούχων αθλητών για το 2019 την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στην Αγριά Βόλου. Για συνεχή χρονιά ο ιστορικός σύλλογος του ΕΟΣ Νάουσας έπιασε κορυφή καθώς βγήκε πρώτος πανελλαδικά στη γενική βαθμολογία . Πρώτη θέση κατέλαβε επίσης και στην κατηγορία των Βορείων Αγωνισμάτων (σκι δρόμων αντοχής κ δίαθλο).

Στο αλπικό σκι στην κατηγορία των γυναικών η Σοφία Ράλλη συνέχισε την παράδοση κερδίζοντας και πάλι την πρώτη θέση . Στο σκι δρόμων αντοχής στην κατηγορία των γυναικών η Μαρία Ντάνου και η Στελλίνα Γιαννακοβίτη μοιράστηκαν τον τίτλο της Κυπελλούχου για το 2019

Στην κατηγορία των κορασίδων η Μάρα Τσιάρκα διατήρησε τον τίτλο της κυπελλούχου για συνεχή χρονιά , ενώ στην κατηγορία των παίδων ο Γιώργος Αναστασιάδης κέρδισε το κύπελλο επίσης για τρίτη φορά. Στην κατηγορία των παγκορασίδων και πάλι το κύπελλο μοιράστηκαν δύο Ναουσαίες αθλήτριες η Κατερίνα Βάικου και η Γεωργία Τσιάρκα.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.