ΟΙ δρομείς Βέροιας έκοψαν την βασιλόπιτα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/2 στο ξενοδοχείο Αιγές, η ετήσια παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου δρομέων Βέροιας. Τους 100 περίπου παρευρισκόμενους (70 μεγάλους και 30 παιδιά) χαιρέτησε ο Πρόεδρος του συλλόγου Τσιάρας Βασίλης και ακολούθησε ομιλία του Γραμματέα Καραγιάννη Γιάννη που μέσα σε λίγο χρόνο ανέλυσε την δράση ,τα πεπραγμένα και τα μελλοντικά σχέδια του Συλλόγου.

Ακολούθησε μια πολύ σύντομη ομιλία του μοναδικού επίσημου καλεσμένου Στέλιου Διαμάντη πρόεδρου του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας , ο οποίος χαρακτήρισε την παρουσία του Σ.Δ. Βέροιας στα αθλητικά γεγονότα της πόλης, ουσιαστική και αποτελεσματική.

Τέλος παρουσιάστηκε και διανεμήθηκε η νέα αγωνιστική μπλούζα του Συλλογου Το φλουρί έτυχε στο μέλος του Συλλόγου τον Πιλορίδη Θεόδρο το οποίο μεταφράζεται σ'ενα δώρο αθλητικού περιεχομένου.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media