Ο Ανδρέας Παντελίδης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα χιονοδρομίας

Στην κορυφή της παγκόσμιας Χιονοδρομίας αναρριχήθηκε ο Έλληνας Τεχνικός Παντελιδης Ανδρεας. Ο κύριος Παντελιδης επιλέχθηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Χιονοδρομίας (FIS) ως μέλος της Ελλανοδίκου Επιτροπής Αγώνων για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα χιονοδρομίας που θα διεξαχθεί στο ARE της Σουηδίας, στην κατηγορία των Ανδρων για τα αγωνίσματα ταχύτητας καθώς και τα τεχνικά, μαζί με άλλους τρεις συναδέλφους του από την ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ και ΕΛΒΕΤΙΑ.

 

Η τοποθέτηση του Βεροιώτη Τεχνικού έρχεται ως επισφράγισμα της πολυετούς επιτυχούς παρουσίας του στην Διεθνή Χιονοδρομία. Μαζί του θα ακολουθήσει και μια ομάδα εθελοντών του ΣΧΟ Βέροιας οι οποίοι θα βοηθήσουν στην διεξαγωγή των αγώνων στην πίστα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την υψηλή τεχνική κατάρτιση των μελών του ΣΧΟ Βέροιας. Οι εθελοντική ομάδα είναι οι ΤΣΙΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ και ΠΙΤΟΥΛΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media