Ολοκλήρωσε την παρουσία του ο Πετράκης στους Παραολυμπιακούς PyeongChang 2018

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και στο δεύτερο αγώνισμα, το Banked Slalom, ο Κωνσταντίνος Πετράκης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της PyeongChang2018. Ο Πετράκης πραγματοποίησε και τις τρείς διαδρομές του αγωνίσματος, σημειώνοντας στην 1η διαδρομή χρόνο 1:03.30, στη δεύτερη 59.45 και στην τρίτη 1:00.97.2. Με τον καλύτερο χρόνο της 2ης διαδρομής κατατάχθηκε 19ος μπροστά από τοn Matti SAIRANEN από την Φινλανδία, τον Puriya KHALILTASH από το Ιράν και τον PARK Suhyeok από την Κορέα απέχοντας από τη 10η θέση μόλις 2 δευτερόλεπτα και 45 εκατοστά.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Mike MINOR από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το αργυρό ο Patrick MAYRHOFER από την Αυστρία και το χάλκινο ο Simon PATMORE από την Αυστραλία Όπως δήλωσε ο Πετράκης: "Η συμμετοχή μου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες ήταν φανταστική. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Στην τελευταία διαδρομή, που ήταν και η καλύτερη, έκανα ένα λάθος και είχα μια μικρή πτώση η οποία μου κόστιζε πάρα πολύ, πιθανώς και 5 θέσεις. Είμαι λίγο απογοητευμένος γιατί δεν έκανα αυτό που ήθελα. Αλλά μόνο και μόνο που βρίσκομαι εδώ σε αυτή την διοργάνωση με εμπνέει να συνεχίσω να δουλεύω ακόμη πιο δυνατά για να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί στη συνέχεια". Αφιέρωσε τη συμμετοχή του στον πατέρα του.

Στις 18 Μαρτίου 2018 πραγματοποιείται η τελετή λήξης των Αγώνων. Η Ελληνική αποστολή επιστρέφει την Δευτέρα βράδυ προς Τρίτη (12:40, 20 Μαρτίου 2018).

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media