Καπράλος και Κολυμπάδης στην ελληνική αποστολή στην Πιονγκτσάνγκ

Σε ρυθμούς Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων ζει η Ελληνική αποστολή που βρίσκεται στην παγωμένη Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κορέας. Η 8αμελή αποστολή έφθασε στον προορισμό της χωρίς προβλήματα, βρίσκοντας πραγματικά πολικές θερμοκρασίες από -8 έως -15 στο Ολυμπιακό Χωριό και -10 έως -20 στις πίστες των Αγώνων. Στο Ολυμπιακό Χωριό (Olympic Village, Peyong Chang, PVL), οι ομάδες μένουν σε 8 μεγάλες πολυκατοικίες των 15 ορόφων, ενώ υπάρχουν πολλές συμπληρωματικές – υποστηρικτικές εγκαταστάσεις που παρέχουν παράλληλες υπηρεσίες, όπως γυμναστήρια, ψυχαγωγικά κέντρα, κουρεία, χώροι αποθεραπείας - αποκατάστασης, Πολυκλινική, εμπορικά καταστήματα και άλλα.

Σήμερα επισκέφθηκαν την Ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και ο γενικός γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης, οι οποίοι έφθασαν μία μέρα αργότερα στη Νότια Κορέα. Είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τα μέλη της ελληνικής αποστολής, συζήτησαν με τους αθλητές και τους προπονητές και επισκέφτηκαν τους χώρους διαμονής της αποστολής και το αρχηγείο της ΕΟΕ και τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτούν τους αγωνιστικούς στόχους.

Γενικά οι χώροι διαμονής είναι σε πολύ καλό επίπεδο και τα μέλη της ελληνικής αποστολής μοιράζονται δύο διαμερίσματα στον 15ο όροφο.  

Οι αγωνιστικοί στίβοι είναι άριστοι και πολύ ψηλού επιπέδου, όλα σε κοντινές αποστάσεις και γενικά οι Νότιο-Κορεάτες έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, απ’ όσα έχουν προλάβει να δουν τα μέλη της Ελληνικής αποστολής. Όμως και οργανωτικά, αν και είναι το ξεκίνημα όλα δείχνουν να δουλεύουν ρολόι, όλα βρίσκονται σε κοντινές αποστάσεις και τα χρονοδιαγράμματα είναι ακριβή.

Πρεμιέρα προπόνησης σήμερα για τους 4 χιονοδρόμους μας. Οι Απόστολος Αγγέλης, Γιάννης Αντωνίου, Σοφία Ράλλη και Μαρία Ντάνου είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στις πίστες για μια πρώτη προσαρμογή και αναγνώριση – προπόνηση. Φυσικά με πολύ κρύο μιας και στις 3 το μεσημέρι τοπική ώρα η θερμοκρασία ήταν -12 στις πίστες αντοχής και -15 στις πίστες των αλπικών αγωνισμάτων.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media