Με 8 μετάλλια στο Μαυροβούνιο οι Πρώιος, Σαμαρινού, Αντωνίου, Ράλλη, Τσιόβολου

Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι έλληνες χιονοδρόμοι στους διεθνείς αγώνες αλπικών που έγιναν στο Κολαζίν του Μαυροβουνίου.  Εμφάνιση που συνοδεύτηκε από 8 μετάλλια (3 χρυσά, 2 αργυρά και 3 χάλκινα). Δύο χρυσά ο Πρώιος, χρυσό η Σαμαρινού, αργυρό και χάλκινο ο Αντωνίου, αργυρό η Ράλλη, δύο χάλκινα η Τσιόβολου. 

Ο Γιάννης Πρώιος ήταν ο απόλυτος νικητής στα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης αφού κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια σε ισάριθμα αγωνίσματα. Η καλύτερη επίδοση ήταν η χθεσινή (20/12) όπου με 30,17 βαθμούς FIS και συνολικό χρόνο 1:39,56 βελτίωσε τη διεθνή του βαθμολογία.

Στα ίδια αγωνίσματα ο Γιάννης Αντωνίου κέρδισε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο με εξαιρετικές επιδόσεις που τον κατατάσσουν πλέον πολύ ψηλά στη διεθνή βαθμολογία και τον βάζουν για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στην κατηγορία γυναικών, στα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης, ο απολογισμός ήταν επίσης εντυπωσιακός, αφού τρεις ελληνίδες κέρδισαν τέσσερα μετάλλια.

Η Μαρία Σαμαρινού ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με συνολικό χρόνο 1:59,69 και 79,06 βαθμούς FIS, τις 19.12.17.

Χθες, η Σοφία Ράλλη έχασε στις λεπτομέρειες το χρυσό μετάλλιο και τελικά κατετάγη στη δεύτερη θέση και πήρε τα αργυρό.

Επίσης, εντυπωσιακή ήταν η παρουσία και της Μαρίας Ελένης Τσιόβολου με τα δύο χάλκινα μετάλλια σε ισάριθμα αγωνίσματα. Η 16χρονη Βολιώτισσα πρωταθλήτρια συνεχίζει την ανοδικής της πορεία και απο αγώνα σε αγώνα βελτιώνει το αγωνιστικό της επίπεδο και τη διεθνής της κατάταξη.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media