«Χρυσή» και «ασημένια» η Σοφία Ράλλη

Η Σοφία Ράλλη πέτυχε τις καλύτερες φετινές επιδόσεις της, που της έδωσαν δύο ακόμα μετάλλια (χρυσό και ασημένιο), σε διεθνή αγώνα στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.  Η ελληνίδα πρωταθλήτρια των αλπικών απέδειξε και πάλι ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, δείχνοντας παράλληλα ότι έχει πολλά ακόμα περιθώρια βελτίωσης.  Στην συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετείχαν καλύτερες από αυτή βαθμολογικά αθλήτριες. Κι όμως στα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης με συνολικούς χρόνους 1:47,88 και 1:48,11 αντίστοιχα, ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο, κατακτώντας ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο, με 57,38 και 53,86 βαθμούς FIS, στις δύο διαδρομές.

Νίκες για Σαραιδάρη, Θεοδωρίδη στην χιονοσανίδα

● Οι Χριστόδουλος Σαραιδάρης και Απόστολος Θεοδωρίδης ήταν οι αθλητές που διακρίθηκαν το αγωνιστικό διήμερο της χιονοσανίδας που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, επίσης στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας. Πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης με τη συμμετοχή και αθλητών από Βουλγαρία και Ρουμανία οι οποίοι και ανέβησαν το αγωνιστικό επίπεδο των αγώνων.

● Σύμφωνα με δήλωση του οργανωτή συλλόγου, ο προγραμματισμένος αγώνας SKI CROSS στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας Καϊμακτσαλάν, για το Σαββατοκύριακο (01 και 02 Απριλίου 2017), δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί λόγω ελλιπούς χιόνωσης για τις ανάγκες της πίστας του αγώνα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.