Το Χ/K Σελίου ζητά να προσλάβει προϊστάμενο εκμετάλλευσης αναβατήρων

Το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου ζητά να προσλάβει, με σύμβαση έργου,  προϊστάμενο εκμετάλλευσης αναβατήρων για την περίοδο 1η Δεκεμβρίου 2016 – 15η  Απριλίου 2017. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι:

1ον. Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί ή Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ή Μηχανολόγοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί εγγεγραμμένοι στο ΤΕΕ.

2ον.   Πτυχιούχοι ΤΕΙ των πιο πάνω ειδικοτήτων, με δεκαετή εμπειρία εκ των οποίων τρία χρόνια σε χιονοδρομικές εγκαταστάσεις, αποδεικνυόμενη με βεβαίωση εργοδότη και βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα, ή από φορολογικά στοιχεία παροχής υπηρεσιών.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν δύο σφραγισμένους φακέλους, ένα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και ένα με την οικονομική προσφορά, στο γραφείο του ΕΧΚΣ Μητροπόλεως 24 Βέροια έως την 21η Νοεμβρίου 2016 και ώρα 14:00μ.μ .

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΕΧΚΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media