Δραστηριότητες για τους μικρούς του ΑΟ Βικέλα

Τα Βικελάκια την Τετάρτη στις 14 Ιουνίου πραγματοποίησαν επίδειξη- προπόνηση, παρουσία των γονιών τους. Μια πολύ όμορφη εκδήλωση, όπου τα μικρά Βικελάκια έδειξαν τις ικανότητες τους συμμετέχοντες σε κάποια από τα αγωνίσματα του στίβου ,μπροστά στους γονείς τους αλλά και οι ίδιοι οι γονείς παρακολούθησαν τις προσπάθειες των παιδιών τους, και είδαν το έργο το οποίο πραγματοποιείται από   την προπονήτρια τους και τα ίδια.

Πάθος για την προσπάθεια,χαμόγελα και χαρούμενες φωνές πλημμύρισε το ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας. Ο καιρός μας έκανε την χάρη και άρχισε να βρέχει,αμέσως μόλις τελείωσε η προσπάθεια δείχνοντας ότι αγαπάει τα Βικελάκια. Στο τέλος όλα τα μικρά πήραν τον αναμνηστικό τους μετάλλιο, και δίπλωμα για την συμμετοχή τους στις προπονήσεις του ΟΚΑ ΒΙΚΕΛΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ για την Σεζόν 2022-2023. Η Σοφία Υφαντίδου δήλωσε : "Σαν προπονήτρια των μικρών αθλητών , θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς οι οποίοι για δεύτερη χρονιά με εμπιστευτηκαν να προπονώ τα παιδιά τους και να είμαι αυτή που θα τους μάθω να αγαπούν τον κλασσικό αθλητισμό και τον αθλητισμό γενικότερα."

Στις 15 Ιουνίου ταξίδεψαν, για πρώτη φορά με λεωφορείο συνοδευόμενα από γονείς και την προπονήτριά τους Σοφία Υφαντίδου στην Πτολεμαΐδα, αποδεχόμενα την πρόσκληση του Γ.Α.Σ Εορδαίας ώστε να πάρουν μέρος σε αγώνες για ηλικίες από 1η έως και 6ης Δημοτικού. Πήραν μέρος άλλα στο άλμα σε μήκος, άλλα στα 60 , 50 και 40 μέτρα και άλλα στο Vortex.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media