Μείωση κόστους 300 εκ ευρώ λόγω πανδημίας για τους Ολυμπιακούς του 2024

Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024 , έκανε γνωστό ότι στην προσπάθεια προσαρμογής στις νέες συνθήκες που προκύπτουν από την πανδημία COVID-19, πέτυχε τη μείωση του κόστους κατά σχεδόν 300 εκατομμύρια ευρώ.

 

Όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα lajugandafinanciera, η οργανωτική επιτροπή Paris 2024, διαχειρίζεται προϋπολογισμό μεταξύ 3,8 και 3,9 δισεκατομμυρίων.

«Είμαστε πρόθυμοι να διοργανώσουμε τους καλύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες στην ιστορία, αφήνοντας μια βιώσιμη κληρονομιά στον κόσμο. Οι κύριες εξοικονομήσεις παράγονται ως αποτέλεσμα της αποποίησης της κατασκευής νέων εγκαταστάσεων κολύμβησης και βόλεϊ», ανέφερε σχετικά ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής, Τόνι Εστανγκέτ.

Έγινε γνωστό ότι θα διατεθούν επιπλέον 100 εκατομμύρια ευρώ για την ασφάλεια.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media