Ο ΟΚΑ Βικέλας συγκεντρώνει βοήθεια για το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσ/νίκης

Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσ/νίκης, το οποίο φιλοξενεί 38 παιδάκια, κινδυνεύει να κλείσει,αφού με την κατάσταση που επικρατεί από τον Μάρτιο έχει χάσει κάθε στήριξη που είχε έως τώρα. Δεν υπάρχουν τρόφιμα, δεν υπάρχει θέρμανση,και τα παιδιά κινδυνεύουν να μετακινηθούν σε άλλα ιδρύματα με αποτέλεσμα να χωριστούν από την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που τα έχει αγκαλιάσει όλα αυτά τα χρόνια.

Γι'αυτό ο Όμιλος Κλασσικού Αθλητισμού Βικέλας Βέροιας, ξεκινάει την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης,τροφίμων αλλά και χρημάτων. Η συλλογή όλων των παραπάνω θα γίνεται στο ΚΑΦΕ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΙΚΟ στην Πλατεία Τσερμενίου από σήμερα 3/12 έως και την Παρασκευή στις 11/12 ώστε να αποσταλούν πρις τις γιορτινές ημέρες.

Aς φορέσουμε λοιπόν την γιορτινή μας διάθεση, και να χαρίσουμε σε αυτά τα παιδιά το δικό τους Χριστουγεννιάτικο χαμόγελο. Σε κάθε σπίτι,υπάρχει λίγος χώρος, για να κάνει χαρούμενο ένα παιδάκι ,και να το κρατήσει κοντά στην "δική του ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ".Γιατί οι γιορτές, είναι πάντα πιο όμορφες όταν η καρδιά μας είναι πιο ζεστή.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media