Στην Εθνική ομάδα ανσάμπλ η Μαρία Παυλίδου του ΑΟΡΓ Βέροιας

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για την αθλήτρια της Κικής Χωματά, Μαρία Παυλίδου. Επιλέχτηκαν μετά την προεπιλογή 24 αθλητριών & παραμονή τους για δέκα ημέρες στην Αθήνα οι δέκα καλύτερες αθλήτριες από όλη την Ελλάδα για να αποτελέσουν την ομάδα ανσάμπλ νεανίδων της χώρας μας. Δύο μόνο από αυτές προέρχονται από την Β. Ελλάδα & η μοναδική από την πόλη μας Μαρία Παυλίδου.

Οι κόποι οκτώ χρόνων «έδωσαν καρπούς» & μάλιστα τους καλύτερους. Δεν υπάρχει υψηλότερη διάκριση από το να επιλεχτεί και να ενταχθεί μία αθλήτρια στην εθνική ομάδα της χώρας της. Αυτό το πέτυχε μία ακόμη Βεροιώτισσα αθλήτρια τώρα που προέρχεται από τον σύλλογο του ΑΟΡΓ Βέροιας, όπως το έκαναν στο παρελθόν κι άλλες ( Νεστοροπούλου, Αντωνιάδου, Τζίμπουλα, Σαλασίδου).

Η Μαρία είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, εργατικό, υπάκουο, και προ πάντων πεισματάρα την ώρα του αγώνα. Μία αθλήτρια που μεταμορφώνονταν κατά την διάρκεια του αγώνα & εξέπληττε ευχάριστα τους δικούς της ανθρώπους. Κάθε προπονήτρια θέλει να δουλεύει με τέτοιες αθλήτριες σαν την Μαρία. Τυχερές η προπονήτριά της Κική Χωματά και η δασκάλα μπαλέτου Ναταλία Κνιάζεβα, που συνεργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια με την Μαρία και σίγουρα θα ήθελαν και οι άλλες αθλήτριες τους να της μοιάσουν, για να πετύχουν κι αυτές την ύψιστη διάκριση, να αγωνιστούν ,με το έμβλημα όχι πλέον του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ αλλά της Εθνικής Ελλάδος.

Οι άνθρωποι του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ, η προπονήτρια της, η δασκάλα μπαλέτου, η διοίκηση, ο πρόεδρος, οι γονείς, οι συναθλήτριες της, οι φίλοι της, οι συμμαθητές της, τις εύχονται να είναι υγιής να διεκδικήσει και να κερδίσει μία θέση στην βασική ομάδα του ανσάμπλ νεανίδων, για να την δουν όλοι να αγωνίζεται με τα χρώματα της πατρίδας μας στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media