Πρώτος επαρχιακός σύλλογος στην Ελλάδα στις γυναίκες ο ΟΚΑ Βικέλας

Μετά και την ολοκλήρωση όλων των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών, δηλαδή των ατομικών αγωνισμάτων, του βάδην και μετά και την ολοκλήρωση των Συνθέτων Αγωνισμάτων η ομάδα του Ο.Κ.Α. Βικέλας Βέροιας αναδείχθηκε πρώτος επαρχιακός σύλλογος στην Ελλάδα στις γυναίκες. Αναμένεται η συνολική βαθμολογία για να ολοκληρωθεί αυτή η επιτυχημένη χρονιά για τον σύλλογό της Βέροιας.

 

"Μέσα σε μια δύσκολη και απρόβλεπτη χρονιά. Μέσα από πολλές δυσκολίες που καθημερινά αντιμετωπίζουν στις προπονήσεις τους οι αθλητές και προπονητές μας.Μέσα από τα  λίγα γενικότερα. Καταφέρνουν λοιπόν, με την σκληρή δουλειά,το μεράκι,το ζήλο και την αγάπη για αυτό που ονομάζεται κλασσικός αθλητισμός να χαρίζουν επιτυχίες στην πόλη της Βέροιας. Πολλά πολλά συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά στους άξιους προπονητές μας,και στους αγωνιστές αθλητές μας." αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media