Πληροφορίες ή διευκρίνισεις απο το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας

Σε συνέχεια της από 6/5/2020 ανακοίνωσης του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας αναφορικά με την σταδιακή επανεκκίνηση της άθλησης στους χώρους και τις εγκαταστάσεις μας, σας ενημερώνουμε ότι, από Δευτέρα 18 Μαΐου 2020, καθημερινά και από ώρα 9:00 έως 15:00, κάθε ενδιαφερόμενος θα δύναται να απευθυνθεί, για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης των αθλητικών χώρων, αποκλειστικά στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2331026435 και 2331026230.

Είναι επίσης δυνατή η ενημέρωσή σας, στο διαδικτυακό τόπο www.veriakapa.gr. Με βασικό καθήκον την ασφαλή λειτουργία του τμήματος αθλητισμού και των αθλητικών εγκαταστάσεων παρακολουθούμε και κάνουμε πράξη τις αποφάσεις της πολιτείας Προστατεύουμε την κοινωνία και την αθλητική οικογένεια - μένουμε ασφαλείς - αθλούμαστε υπεύθυνα.

Ο Πρόεδρος
Λεωνίδας Ακριβόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Μαϊος 2020

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media