Άνοδος για Μίλωνα και Φίλιππο Βέροιας και δημιουργία της Pre League ανδρών

Την Τετάρτη 2/4 πραγματοποιήθηκαν οι τηλεδιασκέψεις της Ε.Ο.ΠΕ. με τα σωματεία του Α' και Β' ομίλου της Α2 ανδρών και συζητήθηκαν όλα τα θέματα που έχουν προκύψει με την πανδημία του κορονοϊού. Το σύνολο των σωματείων τάχθηκε υπέρ της οριστικής διακοπής των πρωταθλημάτων καθώς με τις υπάρχουσες συνθήκες καραντίνας και την τόσο μεγάλη αποχή από τα γήπεδα δεν μπορούν να συνεχιστούν πλέον οι αγώνες.

Η πλειοψηφία των ομάδων σε Α' και Β' όμιλο υποστήριξαν ότι καλό θα ήταν να τηρηθεί η προκήρυξη που ισχύει με πρωταθλητές τον Μίλωνα και τον Φίλιππο Βέροιας και παράλληλα να πάρουν την άνοδο για τη Volley League και να υποβιβαστούν όσες ομάδες έχουν πέσει μαθηματικά.Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν είναι η δημιουργία της Pre League ανδρών, η οποία θα λειτουργήσει ως προθάλαμο για τις ομάδες πριν τη μεγάλη κατηγορία.

Ένα από τα ενδεχόμενα είναι να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από την Α2 στην Β' Εθνική, να ανέβουν κανονικά οι 4 ομάδες και να δημιουργηθεί η Pre League με στόχο την συμμετοχή 8 ή 10 ομάδων και πρωτάθλημα με 12 ομάδες στον Α' και Β' όμιλοτης Α2. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώνονται 10 ομάδες για να γίνει η κατηγορία θα ζητηθεί να συμπληρωθεί και απο άλλες ομάδες της Α2 και ακόμη και απο την Β΄Εθνική.

Όπως και στη τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες της Α2 γυναικών, έτσι και με την Α2 ανδρών πρόθεση της Ε.Ο.ΠΕ. είναι να γίνει μια δίμηνη μεταγραφική περίοδο από αρχές Αυγούστου μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου ώστε να βοηθηθούν οι ομάδες, να υπάρξει μια ακόμη εμβόλιμη τον χειμώνα και ότι όποιος σύλλογος αποσυρθεί από πρωτάθλημα που έχει ξεκινήσει να υποβιβάζεται στην Β΄εθνική της Ένωσης που ανήκει, χωρίς χρηματικό πρόστιμο.

Πηγή: http://www.volleynews.gr/

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media