Προπονήσεις μόνο σε ατομικό άθλημα και σε ανοιχτό χώρο

Προπονήσεις μόνο σε ατομικό άθλημα και σε ανοιχτό χώρο αποφασίστηκε στην τηλεδιάσκεψη του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με τις Ομοσπονδίες και τις Λίγκες με αντικείμενο τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα στη σταδιακή επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας. Σε αυτή συμμετείχαν πάνω από 130 εκπρόσωποι διαφόρων φορέων ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Έτσι, από τις 4 Μαΐου οι αθλητές θα μπορούν να προπονηθούν μόνο σε ατομικό επίπεδο και σε εξωτερικούς χώρους. Απαγορεύεται η προπόνηση ομαδικών αθλημάτων σε κλειστές εγκαταστάσεις, κάτι που θα επανεξεταστεί από τις 20 Μαΐου. Ακόμα αποφασίστηκε ότι οι αθλητικές δραστηριότητες θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων έως ότου βρεθεί το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Απριλίου 2020

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media