Υφαντίδου, Πανετσίδου, Καφές και Τσαρτσαρής λαμπαδηδρόμοι της Ολυμπιακής Φλόγας

Πέρασμα απο την Βέροια θα κάνει η Ολυμπιακή Φλόγα (Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία Τόκυο 2020, 6η μέρα) την Τρίτη 17 Μαρτίου. Το πέρασμα θα γίνει μεσημέρι, χωρίς στάση με την Ολυμπιακή Φλόγα να κατευθύνεται στην Βεργίνα όπου στους Βασιλικούς Τάφους και συγκεκριμένα στις 14.43 θα γίνει στον βωμό η τελετή αφής ενώ αμέσως μετά θα συνεχίσει το ταξίδι της προς το Κλειδί.

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα μπει στην Βέροια από την οδό Βενιζέλου και στην συνέχεια θα κατευθυνθεί από την οδό Ελιάς στην οδό Πιερίων και στην συνέχεια θα πάρει τον δρόμο προς την Βεργίνα. Στην Βέροια, λαμπαδηδρόμοι ορίσθηκαν οι διακεκριμένοι αθλητές Σοφία Υφαντίδου, με Ολυμπιακό ρεκόρ στο ακόντιο(56.96 μ.) του επτάθλου στο Λονδίνο, Βασιλική Πανετσίδου πρωταθλήτρια  καράτε,  και Παντελής Καφές ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην κατάκτηση του EYRO 2004 στην Πορτογαλία.  Στην Βεργίνα, τον βωμό θα ανάψει ο Κώστας Τσαρτσαρής παγκόσμιος πρωταθλητής στο μπάσκετ με την Εθνική Ελλάδας. 

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media