Προπονητικό τέστ για τον Γιάννη Αβραμίδη

Προπονητική - Αγωνιστική συνάντηση των αθλητών-τριων της σχολής ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ με τους αθλητές-τριες από τις ΣΕΡΡΕΣ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020. Η συνάντηση ήταν αφιερωμένη στον Γιάννη Αμβραμίδη και συγκεντρώθηκαν χρήματα για τις ιατρικές δαπάνες που απαιτούνται για την αποκατάσταση του. Στο προπονητικό τεστ συμμετείχαν αθλητές από 10-22 ετών οι οποίοι εκτέλεσαν άλματα με μικρή φορά και πέτυχαν αξιόλογες για την εποχή και την φορά επιδόσεις.

Συμμετείχαν οι Βαλκανιονίκες εφήβων Γιάννης Ρίζος και Άγγελος Ανδρέογλου, η Λίμου Αικατερίνη (μέλος της προεθνικής ομάδας Κορασίδων για το πανευρωπαικό πρωτάθλημα), καθώς και οι πανελληνιονίκες Τσολακίδης Στέφανος, Κοτσαχείλη Εύα, Κατσαρέλης Γιώργος, Παναγιώτου Εβίνα, Παπαναστασίου Γεώργιος.

Την πρώτη τους εμφάνιση σε αγώνες έκαναν οι νέοι("πιτσιρικάδες") αθλητές για να αποκτήσουν αγωνιστική εμπειρία και να αρχίσουν να μαθαίνουν τους κανονισμούς. Στο τέλος του αγώνα οι συμμετέχοντες αθλητές έκαναν δώρο στο Γιάννη μία μπλούζα της εθνικής ομάδας στίβου με τις υπογραφές τους. Η μπλούζα ήταν του Βαδιστή Γιώργου Τζατζιμάκη. Όλοι οι συμμετέχοντες και όλοι όσοι παρακολούθησαν την αθλητική συνάντηση εύχονται να αποκατασταθεί η υγεία του ΓΙΑΝΝΗ ΑΒΡΑΜΙΔΗ

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media