Ο Αμος Κοετς (Amos Coech), θα τρέξει στον φετινό Φιλίππειο Δρόμο

Στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Βέροιας έγινε η συνέντευξη τύπου για την διοργάνωση του 8ου ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΥ Δρόμου που θα διεξαχθεί στις 7-8 Δεκεμβρίου 2019. Η ανακοίνωση των διοργανωτών τάραξε τα νερά με την είδηση συμμετοχής του Κενυάτη Μαραθωνοδρόμου Amos Coech με τον εκπληκτικό χρόνο των 2. 11.45'' αλλά απ ότι φαίνεται θα δώσουν και πάλι το παρόν και οι Έλληνες πρωταθλητές όπως και πέρσι με την συμμετοχή του Γκελαούζου που πήρε την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη του Μαραθωνίου της Αθήνας που έγινε πριν λίγες μέρες .

Να σημειώσουμε οτι ο Amos Coech είναι ένας δρομέας που ανήκει στην Ελίτ των καλύτερων δρομέων αντοχής του κόσμου με ατομικές επιδόσεις Κλασικός Μαραθώνιος 2.11.45, στα 10χλμ 28.00, και στον Ημιμαραθώνιο 1.02.50.!!!

Δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στον δρόμο των 4.5 χιλιομέτρων που θα διεξαχθεί το Σάββατο βράδυ σε συνοικίες της Βέροιας με ιστορική σημασία και μάλιστα θα είναι μία διαδρομή 2.250 χ2 = 4.500 μέτρα. Χαιρετισμό απεύθυνε .ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος ο οποίος τόνισε την συμπαράσταση του Δήμου Βέροιας σε μία διοργάνωση που έχει γίνει πλέον θεσμός για την Πόλη. 

Από την πλευρά του ο υποδιοικητής της Τροχαίας  Χαράλαμπος Καιλόγλου αναφέρθηκε στα μέτρα τις τροχαίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών σε όλες τις διαδρομές του αγώνα .  Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας  Βασίλης Τσιάρας αναφέρθηκε στην διεξαγωγή του αγώνα ενώ ο Γιάννης Καραγιάννης μίλησε για τις διαδρομές και ιδιαίτερα αυτές που θα γίνουν μέσα στην πόλη .

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media