«Έφυγε» ο Διογένης Ρούσσος

Μια μεγάλη προσωπικότητα του αθλητισμού, ο Διογένης  Ρούσσος, έφυγε σε ηλικία 83 ετών. ¨Ενας από τους σημαντικότερους ανθρώπους του αθλητισμού της Βέροιας Βέροια και ειδικότερα της οικογένειας του Φιλίππου Βέροιας αφού συνέδεσε επί δεκαετίες το όνομά του με τον σύλλογο.

Ο Διογένης Ρούσσος ήταν ο ιδρυτής και πρώτος γενικός αρχηγός του ιστορικού Φιλίππου Βέροιας την άνοιξη του 1977 και μαζί με τον προπονητή Πέτρο Πένσο κατέβασαν τον σύλλογο στο πρώτο Πανελλήνιο τουρνουά στην Αθήνα το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, το οποίο και κατέκτησε. Πέρασε από πόστα αρχικά στο τμήμα μπάσκετ, αργότερα ως έφορος στο βόλεϊ και φυσικά έπαιξε σημαντικό ρόλο στην θεμελίωση του χάντμπολ. Ήταν πάντα ο θερμότερος και πιο πιστός υποστηρικτής όλων των τμημάτων του Φιλίππου. Το έργο του και η συνεισφορά του στον αθλητισμό της Βέροιας θα διατηρήσουν αιωνία την μνήμη του.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη στις 6:00 μ.μ, στον Ιερό ναό Αγίου Αθανασίου, στα κοιμητήρια της Βέροιας.

Συλλυπητήριο Φιλίππου Βέροιας :

"Με θλίψη πληροφορηθήκαμε πως ο Διογένης Ρούσσος έφυγε από τη ζωή. Ο Διογένης Ρούσσος ήταν ένας από τους πρωτεργάτες που ανέδειξαν το άθλημα του χάντμπολ στη Βέροια και “έχτισε” τον Σύλλογο με την πολύτιμη βοήθειά του.Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Π.Σ. “Φίλιππος Βέροιας” εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media