Πανελλαδικό Πρωτάθλημα τενις, για Αγόρια και Κοριτσια κάτω των 18 ετών

Ξεκινά σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 με εντολή της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ και της Γ´ Ένωσης σωματείων Κ.Δ.Μακεδονιας,το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα τενις , για Αγόρια και Κοριτσια κάτω των 18 ετών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ «Δ. Βικελας Βεροιας» στο Μακροχωρι και θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 31/8/2019.

 

Διοργανωτής ο δραστηριος , εδώ και τριάντα χρόνια ,συλλογος της πολης της Βέροιας ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ. Οι αγώνες προβλέπονται συναρπαστικοί μια και δικαίωμα συμμετοχης έχουν μόνο αθλητές και αθλήτριες , που βρίσκονται σε υψηλή Πανελλήνια βαθμολογική κατάταξη και θα αγωνιστούν σε κλειστά ταμπλό των 32 ατόμων.

Καλούνται όλοι οι φίλοι του αθλήματος να στηρίξουν την διοργάνωση και να απολαύσουν τενις υψηλού επιπέδου, καθημερινά από την Τετάρτη 28 έως το Σάββατο 31 Αυγούστου από τις δέκα το πρωί έως αργά το απόγευμα.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media