Ολοκληρώθηκε το δίημερο Seli Mountain Running

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 & την Κυριακή 25 Αυγούστου το ορεινό αγωνιστικό διήμερο Seli mountain running. Με βοηθό τις τέλειες καιρικές συνθήκες η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία , αφήνοντας πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις σε δρομείς και επισκέπτες. Με 500 συνολικά δρομείς σε όλα τα αγωνίσματα, οι διοργανωτές έβαλαν την σφραγίδα τους ώστε ο αγώνας αυτος να καθιερωθεί ως θεσμός.

 

Σε ένα άριστα οργανωμένο περιβάλλον η διοργάνωση εμφανίστηκε έτοιμη να φιλοξενήσει και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις δρομέων και επισκεπτών, έχοντας ετοιμάσει έναν άριστα οργανωμένο και φωτισμένο περιβάλλοντα χώρο για τους κατασκηνωτές , ένα πραγματικά υποδειγματικό αγωνιστικό τερέν τόσο στο χώρο της εκκίνησης και του τερματισμού όσο και στα μονοπάτια των διαδρομών. Η καρέκλα του χιονοδρομικού λειτούργησε δωρεάν παρέχοντας μια ωραία εικόνα και θέα της γυρω περιοχής στους επισκέπτες.

Σχολιάζοντας με λίγα λόγια και το αγωνιστικό κομμάτι , εγινε ένας πραγματικά συναρπαστικός αγώνας των 24,4 χλμ με νικητή τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο και δεύτερο τον Κοσμά Πλακετα. Ακολούθησαν πολύ επώνυμοι δρομείς , γεγονός που φανέρωσε οτι ο αγώνας μας είναι στις προτιμήσεις των Ελίτ αθλητών της Ελλάδας. Τον αγώνα τον γυναικών κέρδισε η Τζαλοκώστα Δήμητρα. Νικητες στο Vertical ηταν στους άνδρες ο Δημήτρης Μητρούλας και στις γυναίκες η Παπατραιανου Ευδοξία και στα 5,5 χλμ νικητής στους άνδρες ο νεαρός Θυμιόπουλος Κώστας και στις Γυναίκες η Ρήγα Σοφία.

Τα αριθμητικά δεδομένα του αγώνα είναι τα εξής: στα 24,4χλμ συμμετείχαν 200 συνολικα δρομείς, στο Vertical 52 , στα 5,5χλμ 126 , στα 1300μ ηλικιων Δημοτικού 80 και στα 2200μ ηλικιών Γυμνασίου 18.

Όλο αυτό το επιτυχημένο event ήταν αποτέλεσμα συνδιοργάνωσης της Επιτροπής διοίκησης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, του τμήματος Αθλητισμού Κ.Α.Π.Α. του Δήμου Βέροιας, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ημαθίας ,του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας και του ΟΚΑ Βικέλας . Υποστηρικτές της διοργάνωσης ο ΠΤΟΣ (Πολιτιστικός τουριστικός όμιλος Σελίου) η ΛΕΜΟΒ (Λέσχη μοτοσυκλέτας) η ομάδα River Enduro , o ΣΧΟΒ (Σύλλογος χιονοδρόμων ορειβατών Βέροιας) , ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Καλιθέα, η ΟΜΑΚ (Ομαδα αντιμετώπισης καταστροφων Καλαμαριάς) η ομάδα Sportstraining-Karagiannis, ο Φουρνος Φυτίκα (ο Δημήτρης Φυτικας βοήθησε στην αναγνώριση και ανεύρεση μονοπατιών). Τις υπηρεσίες τους και τα οχήματα τους προσέφεραν ,οι εργαζόμενοι του Εθνικου Χιονοδρομικού κέντρου που εδώ και ένα μήνα εργάζονται για την καθαριότητα και την διάνοιξη των μονοπατιών, ο Ιατρός Παθολόγος Αποστολίδης Δημήτριος (Μέλος του Δ.Σ του Σ.Δ. Βέροιας ) ο Ιατρός Αγγειοχειρουργος Φύκατας Πέτρος , το all about Massage (υπηρεσίες μασαζ αποκατάστασης στους δρομείς) , η ΤΟΥΟΤΑ πόδας με την παραχώρηση οχήματος HILUX (για ένα μήνα) για την διευκόλυνση των μεταφορών και μετακινήσεων , την ιδιωτική κλινική Ευαγγελισμό και τον οδηγό της για την παραχώρηση Ασθενοφόρου , το Γεωπονικό κέντρο ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ για την παραχώρηση οχήματος 4Χ4 για τις ανάγκες του αγώνα, τον κ.Μητρούλα και την οικογ. Νεραντζάκη για την διάθεση στην διοργάνωση μοτοσυκλετών (γουρουνες), τον σύλλογο Ψηφιδωτο για την παραχώρηση κιγκλιδωμάτων και αλλων υλικων και τέλος τον Αναγκαστικό δασικό συνεταιρισμό Σελίου για την διευκόλυνση μας ώστε να διεξαχθεί ο αγωνας στην δασική περιουσία του Συνεταιρισμού

Η Διοργάνωση Seli mountain running ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές για την προσφορά των υπηρεσιών τους το διήμερο των αγώνων και αισθάνεται την υποχρέωση να αναφέρει τους ανθρώπους αυτούς .

Ευχαριστεί την Δ/ση Δασών Ν. Ημαθίας , τον αναγκαστικό ΔΑΣΙΚΟ Συνεταιρισμό Σελίου, τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας, τα μέλη του ΠΤΟΣ , τα μέλη της ομάδας river enduro, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας, τα μέλη του ΣΧΟΒ, το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, τον σύλλογο Ψηφιδωτο, και όλους τους μεμονωμένους εθελοντές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για να υπάρξει αυτό το ομορφο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά και πρακτικά η διοργάνωση:

Μέγαλοι Χορηγοί ο Γιάγκολου Αναστάσιος (Καφές Γιάγκογλου) και ο Καράς Κώστας (Καραγαβριηλίδης) με την εταιρία Simply Fruit

. Την Monde & Urban Noulikas

. Το Κατάστημα Αθλητικών ειδών snowland

. Το Κατάστημα Αθλητικών ειδών SportsMania

. την TOYOTA Πόδας

. Την BMW Servis - Νταλιμπίρας Γιωργος

. την Θερμοτεχνική Μάρτος

. Την SALOMON αθλητικός εξοπλισμος

. την BUFF αθλητικός εξοπλισμός

. το πρατήριο καυσίμων ΕΚΟ ΚΑΛΙΑΡΙΔΗΣ

. Τον Συνεταιρισμό ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ

. To cafe Άρωμα

. Την εταιρεία Forever με την Aloe Vera και αλλα διατροφικά προϊόντα

. τους Αφους Μπαζακα χορηγία Νερών

. τους Φούρνους Κόγια για την χορηγία Πιτας

. Τα Παραδοσιακά Προϊόντα ΚΑΝΔΥΛΑΣ

. Alexander Fruit για την χορηγια μπανάνες

. Το κατάστημα τυροκομικών προϊόντων Διά Τυρός και Βουτύρου

. Το café – Bar ΠΛΑΤΙΤΣΑΣ

. Το Σαλέ Βέρμιο

. Την εταιρεία Exoplismos (εξοπλισμοί καταστηματων)

Αφήνουμε να ευχαριστήσουμε στο τέλος τον τοπικο τυπο αλλα και τον χορηγό επικοινωνίας ΕΤ3

Είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα , ορισμένα τοπικα μαζικα μέσα ενημέρωσης της Βέροιας που πραγματικα προωθουν την διοργάνωση μας εδώ και πολύ καιρό, αλλα και την επομένη ημέρα διαθέτοντας δωρεάν όλο το υλικό που με ώρες ολόκληρες ανάκτησαν κατά την διαρκεια των αγωνων .

Το Veria net και ο Πληροφοριοδότης σε όλα τα σημεία των διαδρομών απαθανατούσαν με εικόνες και βιντεο τον αγώνα

Ο Λαος και το Penna press 2 ημέρες ηταν παρόν στην διοργάνωση.

Ευχαριστουμε επίσης για την προώθηση του αγώνα μας και τα ρεπορταζ τους Φαρετρα , Sportorama, Βεροιώτη και γενικότερα τον τοπικο τυπο για την υποστήριξη

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media