Συναυλία στήριξης για τον αθλητή Γιάννη Αβραμίδη

Μια συναυλία για πολύ καλό σκοπό διοργανώνει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 ο δήμος Βέροιας. Ποιος είναι αυτός; Η οικονομική ενίσχυση του μεγάλου και δύσκολου αγώνα αποκατάστασης που δίνει τους τελευταίους μήνες ο Γιάννης Αβραμίδης, ο 17χρονος Βεροιώτης αθλητής του «ΟΚΑ Βικέλας» που τραυματίστηκε σοβαρά στις 2 Μαΐου, κατά τη διάρκεια προπόνησης στο άλμα επί κοντώ στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας».


Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο ανοικτό χώρο του γηπέδου "Άρης Γεωργιάδης"  (Εληά) το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 21:00, με τη συμμετοχή του Βεροιώτικου σχήματος «Μπούσουλας» αλλά και τη φιλική συμμετοχή της Μάγδας Πένσου, του Γιώργου Γελαράκη και της Μαρίας Θεοχαροπούλου. Τη συναυλία στηρίζουν η ΚΕΠΑ και το Οργανικό Φωνητικό Σύνολο «Μονόγραμμα». Η προπώληση ξεκίνησε!

Το εισιτήριο κοστίζει 5€ και θα τα προμηθευτείτε από:

- #ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, Χώρος Τεχνών
- Ουζερί #ΣΤΆΣΟΥ_ΜΥΓΔΑΛΑ , Μητροπόλεως 12
- Καφέ #ΜΠΡΙΚΙ, Μητροπόλεως 44
- #Βιβλιοπωλείο_ΕΠΙΚΑΙΡΟ, Βενιζέλου 36

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media