Όλοι μαζί για τον Γιάννη – αρχή στην Πάτρα

Ήταν αρχές Μαϊου 2019 όταν ο αθλητής δεκάθλου Γιάννης Αβραμίδης κατά την διάρκεια προπόνησης του στο άλμα επι κοντώ, στο Δ.Α.Κ "Δημήτριος Βικέλας" τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι μετά από την πτώση του στην βάση αντιστήριξης του πήχη. Σήμερα 2 μήνες μετά το ατύχημα και τον Γολγοθά που βιώνει ο ίδιος αλλά και η οικογένεια του, έρχεται η  έμπρακτη προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης κατόπιν πρωτοβουλίας των συναθλητών-τριών του ΟΚΑ Βικέλας Βέροιας που βρίσκονται συνεχώς δίπλα του απο την πρώτη στιγμή.

 

Η προσπάθεια αυτή οικονομικής ενίσχυσης η οποία έχει και την στήριξη της Ομοσπονδίας θα ξεκινήσει απο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ στην Πάτρα με διάθεση λαχείων 2€ και 5€, και το μότο "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ"

Η Σοφία Υφαντίδου σε ανάρτησή της: "Αγάπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ” είπε ο Καζαντζάκης.. Αγαπάμε τον Γιάννη μας,γιατί είναι ένας από εμάς.. Τον αγαπάμε και μόλις ξεκίνησε η έμπρακτη προσπάθεια… Σε αυτή την προσπάθεια λοιπόν σας θέλω όλους μαζί… Ξεκινάει λοιπόν η διανομή αυτών των λαχείων…(υπάρχουν των 2€ και των 5€..). Η εκκίνηση θα γίνει αυτό το Σ/Κ από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ στην Πάτρα..

Εκεί όπου με την στήριξη της Ομοσπονδίας μας θα προσπαθήσουμε να “διώξουμε” από τα χέρια μας έναν μεγάλο όγκο αυτών των μαγικών χαρτιών…Ελπίζω πως με την επιστροφή μας να χρειαστεί να τυπώσουμε πολλά πολλά ακόμα…και το νιώθω..θα γίνει.. Όσοι λοιπόν από εσάς επιθυμείτε να γίνεται αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε για τον Γιάννη μας,δεν έχετε παρά να μου στείλετε μήνυμα στο messenger ή να επικοινωνήσετε μαζί μου από Δευτέρα στο τηλέφωνο 6945226789 ή με τον προπονητή του Γιάννη κ.Κυριάκο Μηνά στο 6977464665..

Παρακαλώ όχι άσκοπα τηλεφωνήματα ή μηνύματα..Για όσους βρίσκονται εντός του Νομού Ημαθίας ύστερα από συνεννόηση μεταξύ μας,θα έρθουμε στον χώρο σας εμείς για να σας τα προμηθεύσουμε…
Για τους υπόλοιπους που βρίσκονται εκτός,θέληση να υπάρχει και θα βρεθεί η λύση…Θα βοηθούσε και η κοινοποίηση της συγκεκριμένης ανάρτησης ώστε να την δει περισσότερος κόσμος..
Πάμε λοιπόν…Και όπως είναι το “μότο” αυτής της προσπάθειας:<< ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ>> "

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media