Πρόκριση στους τελικούς για Μήτσιου και Μοτσιοπούλου του ΑΟΡΓ Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε στη Μίκρα Θεσσαλονίκης ο προκριματικός αγώνας Δ’ κατηγορίας (παγκορασίδες ) Β’ Περιφέρειας (Κ & Β Ελλάδας). Ο Α.Ο.Ρ.Γ. Βέροιας πήρε μέρος με τρεις αθλήτριες. Η Μαρία Μήτσιου προκρίθηκε άνετα στους τελικούς συγκεντρώνοντας 38.650 βαθμούς στο σύνθετο ατομικό και την 3η καλύτερη βαθμολογία από τις αθλήτριες της χρονιάς της 2010. Στο ελεύθερο προγραμμα βαθμολογήθηκε με 10.600 και ήταν Τρίτη και στο σχοινάκι με 9.350 και ήταν δεύτερη. Στην μπάλα βαθμολογήθηκε με 8.900 και στο στεφάνι με 9.800.

Η Στέλλα Μοτσιοπούλου, σαφώς βελτιωμένη από τον διασυλλογικό αγώνα, συγκέντρωσε 32.550 και προκρίθηκε για τους τελικούς αγώνες. Πραγματοποίησε δυο καλά προγράμματα ,το ελεύθερο με βαθμολογία 9.700 και το στεφάνι με 9.550.

Η Γεωργία Μιχαηλίδου πραγματοποίησε την παρθενική της εμφάνιση σε αγώνες. Εκτέλεσε πρόγραμμα χωρίς όργανο και βαθμολογήθηκε με 7.800. Η Γεωργία είναι από την Αλεξάνδρεια και οι προπονήσεις της είναι ελλιπείς .

Η Νούλη Ευτυχία δεν πήρε μέρος στον αγώνα λόγω τραυματισμού.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media