Συμμετοχή της Ρυθμικής του Φιλίππου στον διαγωνισμό "Ανθισμένες ροδακινιές"

H Ρυθμική Γυμναστική του Φίλιππου Βέροιας, για άλλη μια φορά καινοτομεί και προωθεί τόσο την ρυθμική γυμναστική, όσο και την πρωτεύουσα της Ημαθίας με την συμμετοχή της στον διαγωνισμό φωτογραφίας του ΤΟΒ "Ανθισμένες Ροδακινιές".

 

Σε συνεργασία με τον γνωστό και καταξιωμένο φωτογράφο Αντώνη Κεραμιδά και με την καθοδήγηση του χορογράφου και δάσκαλου μπαλέτου Μιχαήλ Γκέρμαν , φωτογραφήθηκαν οι Νεάνιδες του Συλλόγου, Αφένδρα Ευαγγελία, Κιάτση Κατερίνα και Μητριτώνη Άννα- Μαρία, με αποτέλεσμα οι δύο από αυτές να διακριθούν στις 20 καλύτερες φωτογραφίες ανάμεσα σε 420 συμμετοχές.

Εκτός από τις ανθισμένες Ροδακινιές του κάμπου της Βέροιας , οι αθλήτριες του Φιλίππου φωτογραφήθηκαν στην κοίτη του Ποταμού Αλιάκμωνα και στα Βυζαντινά τείχη της πόλης. Δεν είναι η πρώτη φόρα που γίνεται αυτή η δράση. Tην προηγούμενη χρονιά είχε φωτογραφηθεί η μικρή αθλήτρια, Μιχαηλίδου Ελευθερία στην Εβραϊκή Συνοικία Μπαρμπούτα και στον πεζόδρομο της αγοράς, μαγεύοντας τα πλήθη και παίρνοντας πολύ καλές κριτικές από γνωστούς τουριστικούς οδηγούς της Ελλάδας.

Οι φωτογραφίες προβάλλονται σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως αθλητικού περιεχομένου, με σκοπό να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στην Βέροια και να γνωρίσει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος τις φυσικές και όχι μόνο ομορφιές της.

Οι προπονήτριες του συλλόγου Μωυσιάδου Κατερίνα και Χαβιαροπούλου Ηρώ επιφυλάσσονται έτσι ώστε κάθε χρόνο να βρίσκουν την ευκαιρία να συνδυάζουν το υπέροχο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής,  προβάλλοντας παράλληλα και τα αξιοθέατα της πόλης μας.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media