Κέρδισε στην Φλώρινα ο Ποσειδώνας

Άλλη μια νίκη για τη νεανική ομάδα γυναικών του Ποσειδώνα Βέροιας. Μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους νίκησαν με 0-3 σετ την αξιόμαχη ομάδα του Αριστοτέλη Φλώρινας μέσα στη Φλώρινα. Τα κορίτσια της Βέροιας παίζοντας έξυπνα κυνήγησαν το αποτέλεσμα και δεν άφησαν περιθώριο στις αντίπαλες να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι.

 

Από τις νικήτριες διακρίθηκαν οι Σαράφη Μαρία, Μαγαλιού Βέρα, Τσιώτρα Μαρία και Κύρτσου Αιμιλία. Το πλέον ευχάριστο είναι οι υποσχέσεις για το μέλλον που αφήνει η νεανική ομάδα και εμπνέει αισιοδοξία στο τεχνικό τιμ.

Τα σετ 17-25, 19-25 και 22-25.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ): Μαγαλιού Βέρα, Σαράφη Μαρία, Ζησιού Κορνηλία, Τσιώτρα Μαρία, Κύρτσου Αιμιλία, Μπέη Βασιλική, Μουρατίδου Γωγώ, Πάντσιου Ελένη, Γιδιώτη Ειρήνη, Μπαντή Διονυσία

 

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media