Μεγάλη εμφάνιση απο Παυλίδου και Βέργου του ΑΟΡΓ Βέροιας

Φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι νεάνιδες αθλήτριες του Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ στους προκριματικούς αγώνες Β΄ περιφέριας (Κ &Β Ελλάδα ) του πανελλήνιου πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκαν στις 23 Μαρτίου, στη Μίκρα Θεσσαλονίκης. Έπρεπε να ξεπεράσουν το δύσκολο όριο πρόκρισης που ήταν οι 42.000 βαθμοί στο Συνθετο.Ατομικο. Από τις 47 αθλήτριες το πέρασαν μόνο 15 : Η Μαρία Παυλίδου ήταν 9η με 45.650 β. και η Σοφία Βέργου 13η με 42.700 β.

Σαν πρώτης χρονιάς νεάνιδες η Μαρία Παυλίδου ήταν η 3η καλύτερη και η Σοφία Βέργου η 6η. Η Μαρία Παυλίδου αν & ταλαιπωρήθηκε από ασθένεια όλη την προηγούμενη εβδομάδα, αγωνίστηκε με σοβαρότητα και θέληση & βαθμολογήθηκε με 12.500 β. στις κορίνες (2η καλύτερη βαθμολογία της χρονιάς της),12.200 β. στη μπάλα(2η) & 11.200 β. στο σχοινάκι. Στο πρόγραμμα με κορδέλα,εξαντλημένη πλέον,πήρε 9.750 β.

Η Σοφία Βέργου δεν σταμάτησε ούτε σ' αυτόν τον αγώνα να ξεπερνάει τον ευατό της.Έπρεπε βέβαια να υπερβάλει για να προκριθεί & το έκανε.Πήρε 11.800 β. στο σχοινάκι (3η καλύτερη βαθμολογία των αθλητριών της χρονιάς της) 11.000 β. στις κορίνες,10,100β. στην κορδέλα & 9.800β. στη μπάλα.

Δήλωση προέδρου κ. Ευθύμιου Χωματά.«Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και την προπονήτριά τους Κική Χωματά που τις εμπνέει και τις καθοδηγεί με σοβαρή δουλειά και πολύ αγάπη & την δασκάλα μπαλέτου Ναταλία Κνιάζεβα που η εμπειρία της και η δουλειά της άρχισαν να φέρουν θετικά αποτελέσματα στο σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια,την εξέλιξη και τα αποτελέσματα αυτών των δύο αθλητριών.Η Μαρία άρχισε να μπαίνει στα μετάλλια και τις οκτάδες και η Σοφία, αν και ξεκίνησε αργά τον πρωταθλητισμό, μας ξαφνιάζει ευχάριστα από αγώνα σε αγώνα. Τις εύχομαι να είναι υγιείς & στους πανελλήνιους αγώνες να παρουσιαστούν ακόμη καλύτερες, γιατί τα περιθώρια υπάρχουν".

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media