Σπύρος Ζαννιάς: "Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης"

Με αφορμή δημοσιεύματα στα ΜΜΕ ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τένις Σπύρος Ζαννιάς έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Δημοσιεύματα, με φέρουν υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης. Όντως μου προτάθηκε από πολλούς Πολίτες της Πόλης που ζω να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος. Θεωρώ ότι, έχω προσφέρει στην πόλη μου ότι μπορούσα με όλες μου τις δυνάμεις και θα συνεχίσω να προσφέρω.

Όμως η Ομοσπονδία του Τένις γιγαντώθηκε με την βοήθεια των συνεργατών μου στο Δ.Σ. και ολόκληρης της Οικογένειας του Αθλήματος, Ενώσεις, Σωματεία, Αθλητές/τριες και Αθλούμενων όλων των ηλικιών και επί πλέον έχουν αναληφθεί μεγάλες διοργανώσεις μέχρι το τέλος του 2020, χρόνος που ολοκληρώνεται η θητεία της παρούσας Διοίκησης της οποίας είμαι Πρόεδρος.

Τα Σωματεία «Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ηλιούπολης» και «Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης» σηματοδοτούν ανάπτυξη και πολιτισμό στην Ηλιούπολη, καλλιεργούν με αγάπη το Άθλημα του Τένις, άνοιξαν και ανοίγουν δρόμους στη Νεολαία της Πόλης.

Δεν θα είμαι υποψήφιος για Δήμαρχος και θα στηρίξω κάθε πρωτοβουλία σε όφελος της Πόλης»

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media