Μετάλλια και εμπειρίες της ακροβατικής του Φιλίππου στο Πανελλήνιο στην Κρήτη

Στο πανέμορφο νησί της Κρήτης και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, στο νέο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια», έλαβε χώρα φέτος το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής, στις 06-07 Απριλίου 2019. Ο ανταγωνισμός μεγάλος!!! Στο Πανελλήνιο του 2018 οι Σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν 17 ενώ φέτος οι συμμετοχές ήταν 20 με 191 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα! Αυτή η συνεχόμενη αύξηση, χρονιά με την χρονιά ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά για τους αθλητές και τις αθλήτριες.

 

Η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας, με 9 αθλήτριες και 1 αθλητή, για άλλη μια φορά βρέθηκε στο βάθρο των διακρίσεων, κατακτώντας συνολικά 7 μετάλλια εκ των οποίων 5 χρυσά και 2 αργυρά, σε μια αποστολή με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο τόσο συμμετοχών όσο και αγωνιστικού προγράμματος! Οι αθλητές του Φιλίππου Βέροιας παρουσίασαν τα προγράμματα τους με δυναμισμό και αγωνιστικό πνεύμα, καθαρές ασκήσεις χωρίς λάθη και κέρδισαν επάξια το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Για άλλη μια φορά τα Ακροβατάκια του Φιλίππου έδειξαν την αξία τους για ακόμα φορά. Η επιμονή, η προσήλωση στους στόχους τους, μαζί με την αγωνιστικότητα που τους διακατέχει είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα παιδιά αυτής της ομάδας!

Συμμέτοχοι στην προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών του Φιλίππου η προπονήτρια τους Έλσα Παπαδοπούλου μαζί με την βοηθό τη Έφη Πουλιοπούλου αλλά και τους γονείς και συγγενείς των παιδιών χειροκρότησαν αυτήν την υπερπροσπάθεια τους.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής συνδιοργανώθηκε από την Ε.Γ.Ο. και την Περιφέρεια Κρήτης, έχοντας παράλληλα την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός που χαιρέτησε την εκδήλωση, καθώς επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Ηρακλείου κ. Κώστας Βαρδαβάς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Νίκος Συριγωνάκης.

Για πρώτη φορά, μάλιστα, η διοργάνωση είχε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση (live stream) καθ’ όλη τη διάρκεια του αγωνιστικού διημέρου.

Αναλυτικά οι αθλητές και αθλήτριες του Φιλίππου Βέροιας κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις:

Η τριάδα γυναικών Ε΄ κατηγορίας με τις πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες μας,
Κολέτσα Μαρία-Ήλια, Κούλλα Μαρία και Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα κατέλαβε:

6η θέση στο σύνθετο
6η θέση στο πρόγραμμα ισορροπίας
5η θέση στο δυναμικό πρόγραμμα

H τριάδα γυναικών Δ΄ κατηγορίας με τις αθλήτριες μας,
Παπαχαραλάμπους Όρε Αντωνία, Καμπουρίδου Ευγενία και Βοργιατζίδου Ελένη-Στυλιανή που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία κατέλαβε:

1η θέση στο σύνθετο
2η θέση στο πρόγραμμα ισορροπίας
2η θέση στο δυναμικό πρόγραμμα

Το μεικτό ζευγάρι Δ΄ κατηγορίας μας με τους Ντάγια Μιχαέλα και Σαλασίδη Χαράλαμπο κατέλαβε:

1η θέση στο σύνθετο
1η θέση το πρόγραμμα ισορροπίας
1η θέση στο δυναμικό πρόγραμμα

Το ζευγάρι γυναικών Γ΄ κατηγορίας μας με τις Παλάσκα Μαρία και Καλαϊτζή Σταυρούλα-Παρασκευή συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία και προκρίθηκαν δεύτερες στο Τελικό και κατέλαβαν:

2η θέση στον τελικό(πρόγραμμα ισορροπίας)

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media