Με επιτυχία ο 4ος "Δρόμος 21 μαθητών" - Αποτελέσματα

Με σύμμαχο τον καιρό πραγματοποιήθηκε σήμερα (7/4) ο 4ος "Δρόμος 21 Μαθητών» που διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακροχωρίου Ημαθίας «ΨΗΦΙΔΩΤΟ» σε συνεργασία με το Αθλητικό Tμήμα του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας, τον Ιδρυτή του Αγώνα 21 Μαθητών «Λαογραφικό Σύλλογο Ντοπίων Μακροχωρίου & Περιχώρων», την Τεχνική Υποστήριξη του Τμήματος Στίβου του Φίλιππου Βεροίας και του Συλλόγου Δρομέων Βεροίας.

 

Ο 4ος "Δρόμος 21 Μαθητών" που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία περιλάμβανε τις κατηγορίες: 1. 10.000μ. Αγώνα ηλικίας 16 ετών και άνω, 2. 3.000μ. Περιπατητικό λαϊκό αγώνα Υγείας, ηλικίας 16 ετών και άνω, 3. 2.000μ . Αγώνα Γυμνασίων, 4. 1.000μ. Αγώνα Δημοτικών και 5. 250μ. Αγώνα ΑμΕΑ.

Στον κύριο αγώνα μήκους 10χλμ την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γαζός Δημήτριος, την δεύτερη ο Παπαδόπουλος Αθανάσιος ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Κωνσταντινίδης Κοσμάς. Πρώτη γυναίκα τερμάτισε η Γρηγοριάδου Μακρίνα, στην δεύτερη η Λαμπροπούλου Κατερίνα και την τρίτη η Διαμαντοπούλου Βασιλική.

Μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media