Φοβερή εμφάνιση και πανηγυρική πρόκριση η Ελισάβετ Χωματά

Έλαμψε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα το αστέρι του ΑΟΡΓ Βέροιας & της πόλης μας στους προκριματικούς αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής κατηγορίας γυναικών Β΄ Περιφέρειας (Κ.& Β. Ελλάδας)που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας ,στις 23 Μαρτίου 2019. Ο αγώνας για τις αθλήτριες θα γίνονταν για το ποια θα κατακτήσει στην τρίτη θέση, αφού οι δύο πρώτες θέσεις ήταν δεδομένες από τις αθλήτριες της Εθνικής ομάδας Μαρία Δερβίση και Ιωάννα Μαγοπόυλου.

Ήταν όνειρο να βρεθεί κάποια αθλήτρια ανάμεσά τους , αφού οι προϋποθέσεις προετοιμασίας είναι φοβερά άνισες. Το πρόγραμμα με το στεφάνι ήταν σχεδόν άψογο & βαθμολογήθηκε με 14.100 β. Ήταν η δεύτερη καλύτερη βαθμολογία του αγώνα & φυσικά πέρασε και αθλήτρια της Εθνικής ομάδας. Επίσης φανταστικό ήταν και το πρόγραμμα με τις κορίνες.Βαθμολογήθηκε με 14.050 β.και ήταν κι αυτή η τρίτη καλύτερη βαθμολογία. Το καλύτερο της πρόγραμμα τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε η Ελισάβετ και στο δύσκολο όργανο την κορδέλα.Βαθμολογήθηκε με 11.400 β. και ήταν και αυτή η βαθμολογία η τρίτη καλύτερη του αγώνα.

Σύμφωνα με την προπονήτριά της Μαρία Σανσαρίδου και το πρόγραμμα με την μπάλα ήταν καλό.Τρία λάθη όμως ,όχι στις δύσκολες ασκήσεις του ρίσκο,της στέρησαν μία θέση στο βάθρο δίπλα από τις αθλήτριες της Εθνικής ομάδας.Η βαθμολογία της μπάλας ήταν 9.600 β. και ήταν 10η. Κατετάγη 4η στο Σ.Α με 49.150 β. μόλις 0,20 β πιο κάτω από το χάλκινο μετάλλιο.

O πρόεδρος του ΑΟΡΓ Βέροιας κ.ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΧΩΜΑΤΑΣ δήλωσε: " Συγχαρητήρια στην Ελισάβετ ,την προπονήτριά της Μαρία Σανσαρίδου και τη δασκάλα μπαλέτου Ναταλία Κνίαζεβα. Θυμηθήκαμε παλιές καλές στιγμές,τότε που τη θαύμαζαν όλοι με τον τρόπο που εκτελούσε τα προγράμματά της.Δεν είναι μόνο οι δύσκολες ασκήσεις & ο σωστός τρόπος χειρισμού των οργάνων ,αλλά και η ικανότητα της να χορεύει το πρόγραμμα και να μαγνητίζει το κοινό. Αυτό έκανε η Ελισάβετ στον αγώνα.Πήρε και έδωσε χαρά ,'οχι μόνο σε φίλους ,αλλά και σε αντιπάλους που την θαύμαζαν και την " περίμεναν".Αν δίνονταν μετάλλια και στα οργανα η Ελισαβετ θα επαιρνε ένα ασημένιο και δυο χάλκινα. Όπως μου είπε η προπονήτριά της Μαρία Σανσαρίδου με ένα φυσιολογικό πρόγραμμα στην μπάλα,όπως το έχει βγάλει πολλές φορές στις προπονήσεις,η βαθμολογία της στο Σ.Α θα πλησίαζε τις βαθμολογίες των διεθνών αθλητριών και φυσικά θα ήταν πολύ μπροστά από τις υπόλοιπες συναθλήτριες της,της Κ.&Β. Ελλάδας. Εύχομαι να είναι υγιής και να πετύχει τους στόχους της στους τελικούς πανελλήνιους αγώνες,στην Αθήνα".

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media