Άνετα οι παγκορασίδες του Ποσειδώνα 0-3 τον Αίαντα Κρύας Βρύσης

Έκτη νίκη για τις  παγκορασίδες του Ποσειδώνα Βέροιας. Αυτή τη φορά επικράτησαν με 0-3 σετ μέσα στην Κρύα Βρύση επί της μαχητικής τοπικής ομάδας Ακαδημία Αίαντα Κρύας Βρύσης. Οι μικρές της Βέροιας είχαν ένα εύκολο απόγευμα αντιπροσωπευτικό της διαφοράς δυναμικότητας με την αντίπαλη ομάδα και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη. Με όπλο το πολύ καλό σερβίς και την επιθετική ικανότητα δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις αντίπαλες.

 

Από τις νικήτριες διακρίθηκαν οι Μαραβελάκη Ελένη, Αγγελοπούλου Κατερίνα, Γιδιώτη Ειρήνη και Λαζεκίδου Αναστασία.

Τα σετ 12-25, 25-27 και 18-25.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ): Μπονάνου Κατερίνα, Μαραβελακη Ελένη, Δούρδα Ελευθερία, Αγγελοπούλου Κατερίνα, Γιδιώτη Ειρήνη, Τσανασιδου Ελβίρα, Τσανασίδου Αντριάννα, Λαζεκίδου Αναστασία, Σιδηροπούλου ζωή, Μωυσίδου Αρτεμία, Αναστασοπούλου Μεταξένια, Ισλαμίδου Χριστιάνα, Πάντσιου Βασιλική, Σπυριδωνίδου Νίκη

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media