Την Κυριακή 12 Μαΐου ο 3ος Δρόμος των Ανακτόρων

O Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας «Αιγές» με τη στήριξη του ΚΑΠΑ Δήμου Βεροίας και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας διοργανώνει τον 3ο ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019. Ο αγώνας αποτελείται από δύο διαδρομές στις βόρειες πλαγιές των Πιερίων, 13 και 8,3χλμ, προσαρμοσμένες σε δύο ενδιάμεσα επίπεδα δρομέων, με εκκίνηση και τερματισμό την Βεργίνα Ημαθίας.

Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στην ιστορία του Ανακτόρου των Αιγών, το εμβληματικό κτήριο του 4ου προχριστιανικού αιώνα που δημιούργησε ο βασιλιάς Φίλιππος Β΄ στο απόγειο της δύναμής του. Το ανάκτορο των Αιγών, όπου πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης και αναστήλωσης, είναι από τον Ιούνιο του 2018 μερικώς επισκέψιμο.

Σας καλούμε να επισκεφθείτε την Βεργίνα μας, να τρέξετε στις πλαγιές του Ανακτόρου και να γίνετε αποδέκτες της φιλοξενίας μας. Η πλήρης ανακοίνωση με τους όρους και τις διαδικασίες συμμετοχής θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «Αιγές», www.psverginas.gr , την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου 2019.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media