Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζουν τις νίκες οι παγκορασίδες του Ποσειδώνα

Τρίτη συνεχόμενη νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές για τις παγκορασίδες του Ποσειδώνα Βέροιας. Αυτή τη φορά νίκησαν με 3-0 σετ την ομάδα της Κρύας Βρύσης μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας στο Μακροχώρι. Πειθαρχημένα και σοβαρά τα νεαρά κορίτσια της Βέροιας, παίζοντας πολύ όμορφο βόλει, δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία από τις αντίπαλες που δεν προέβαλαν καμία ουσιώδη αντίσταση.

Από τις νικήτριες δεν υπάρχει αθλήτρια που ήταν κατώτερη της αξίας της, ο προπονητής χρησιμοποίησε όλα τα κορίτσια για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα εν όψη της δύσκολης συνέχειας και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ποσειδώνας αντιμετωπίζει την περυσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Μίλωνα Γιαννιτσών όπου θα ξεκαθαρίσει η πρωτιά του ομίλου.

Τα σετ 25-08, 25-09 και 25-10.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ): Μαραβελάκη Ελένη, Μαγαλιού Βέρα, Αγγελοπούλου Κατερίνα, Μπέη Βασιλική, Τσανασίδου Ελβίρα, Γιδιώτη Ειρήνη, Λαζεκίδου Αναστασία, Σιδηροπούλου Ζωή, Τσανασίδου Ανδριάννα, Μούσια Μαντόνα, Ισλαμίδου Χριστιάννα, Μπονάνου Κατερίνα, Αναστασοπούλου Μεταξένια, Τσαγγαλίδου Μαρία.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Share this article