Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όμιλος Κλασσικού Αθλητισμού Βικέλας Βέροιας

Το τμήμα στίβου Ο.Κ.Α Βικέλας ιδρύθηκε το 2006 και φέρει το όνομα του αναβιωτή των Ολυμπιακών Αγώνων Δημήτριου Βικέλα. Ο Δημήτριος Βικέλας με καταγωγή από την πόλη της Βέροιας, ήταν ο πρώτος πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, και ήταν αυτός που έκανε την πρόταση να γίνουν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1896 στην Ελλάδα.

Το τμήμα λοιπόν από την ίδρυση του μέχρι και το 2018 απασχολούσε αθλητές κυρίως των μικρών κατηγοριών. Πλέον, και από την νέα χρονιά ετοιμάζεται να ενταχθεί δυναμικά σε όλες τις κατηγορίες του στίβου, προσθέτοντας στο δυναμικό του ένα μέρος με τους καλύτερους αθλητές στίβου της Βέροιας. Με ένα τόσο σπουδαίο όνομα για τον στίβο της Βέροιας,οι αθλητές του θα προσπαθήσουν να γράψουν νέα ιστορία για τον κλασσικό αθλητισμό της πόλης μας. Eπικεφαλής στο τμήμα είναι η Ολυμπιονίκης Σοφία Υφαντίδου η οποία αφού ταλαιπωρήθηκε σε Παναξιακό, μεταπείδησε στον Τρίτων Θεσ/νίκης αλλά επανήλθε και πάλι στην Βέροια. 

Ευχαριστήρια σε χορηγούς : "Το τμήμα στίβου Ο.Κ.Α Βικέλας Βέροιας , ευχαριστεί τον κ. Ματζιαρίδη Ιωάννη ,ιδιοκτήτη του sport cafe, Madja cafe με την ευγενική του χορηγία,για την εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών μας. Το τμήμα στίβου Ο.Κ.Α Βικέλας Βέροιας , ευχαριστεί τον κ.Γεράσιμο Καλλιγά ,ιδιοκτήτη των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών "Λέξις" με την ευγενική του χορηγία,για την εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών μας."

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018

Share this article